Kapaklıspor farklı kazandı

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu 5.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Fevzipaşaspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşÄ

SPOR 29.10.2013 20:05:00 0
 Kapaklıspor farklı kazandı
Kapaklıspor sahaya Sedat, Cihan,Mustafa,Berk,Ercan,Sezer,Hüseyin,Resul,Fırat,Ufuk ve Yunus onbiriyle çıktı.
 
KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ  
Maça etkili başlayan Kapaklıspor, oyuna baskısını artırırken  maçın henüz  10. Dakikasında Fevzipaşaspor  kırmızı kart ile 10 kişi  kaldı. Maçın 15. Dakikasında Fevzipaşa spor Antrenörü Orhan Demir oyundan atılırken bu dakikadan sonra Kapaklıspor atakları daha da sıklaştırdı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor 15 dakikada Hüseyin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.
 
 
 
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Karşılaşmada öne geçen ve rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda farkı ikiye çıkarmaya çalıştı. Rakibi karşısında on kişi kalan Fevzipaşaspor ise kalan dakikalarda kontra ataklarla beraberlik golünü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. İkinci devrenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 65.dakikasında Kapaklıspor’da Cihan düzgün vuruşta skoru 2-0 yaptı.
 
DOKUZ PUANA YÜKSELDİ
Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor 72.dakikada Hüseyin ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Konuk ekip Fevzipaşaspor ise son dakikalara doğru bir gol bularak farkı ikiye indirdi. Rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor taraftarının desteği ile 78.dakikada Ufuk ile bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalarda Serdar ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan da 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 9 yaparken, Fevzipaşaspor ise dört puanda kaldı.
 
DEVRE ARASINDA TARAFTARA PİLAV DAÐITILDI
15 gün önce Saha açılışı için kesilen kurban; Kapaklı spor yönetimi tarafından devre arasında taraftarlara, Maç sonunda ise teknik heyet ve futbolculara Pilav, kavurma, ayran olarak ikram edildi.
 
HABER / Asim YAVUZ