Yegin muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltı organizasyonunda hem Çerkezköy Belediyesi’ni hem de muhalefeti eleştiren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, geçtiğimiz gün de ilçed

GÜNDEM 27.10.2013 19:07:00 0
 Yegin muhtarlarla kahvaltıda buluştu
 
BU İŞ NASİP İŞİDİR
Et Beyi Restaurant’ta gerçekleştirilen programa Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar ve muhtarlar katıldı. Yerel seçimlerin her geçen gün daha da yaklaştığını ifade eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, “Yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldum. Başka aday adayı arkadaşlarımız da var. Aday adaylığı sürecinde ilk önce parti içi yarış olur. AK Parti’nin yaklaşık 10 aday adayının olacağını tahmin ediyoruz. Çeşitli değerlendirmelerden geçtikten sonra içimizden bir tanesini partimiz aday yapacak. Bizim arzumuz bizim aday olmamız yönünde.
Ama bu iş nasip işidir” ifadelerini kullandı.

İLLAKİ FİKRİNİZE BAŞVURULACAKTIR
Bu süreçte tüm partililerin çok çalışması gerektiğini ifade eden Tuncay Yegin, “AK Parti adayını seçerken teşkilat içi yoklama yapar. Ama çok daha önemlisi ve asıl belirleyici olacak olan anket yöntemiyle belirlenecek olan halkın görüşüdür. Biz tüm esnafımızı da teker teker dolaşıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz. Sizlerden ricam tüm aday adaylarını değerlendirmenizdir. Sizin de mahallenin yöneticileri olarak illaki fikrinize başvurulacaktır. Tüm adayları araştırın ve sorulduğu zaman sizce en uygun kim olacaksa kanaatiniz neyse onu belirtin. Amacımız kendimizi tanıtabilmek, kendimizi anlatabilmektir” dedi. Programda konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar da “Bu yarışta her partiden bir aday olacak. Çerkezköy için kim yararlı olacaksa, halkımız kimi getirecekse o başkan olsun” temennisinde bulundu. 

Haber / Ahmet KARDEŞ