ÇOSB, binasını Kapaklı Emniyeti’ne kiralayacak

Bir dönem İşkur Çerkezköy Şubesi Hizmet Binası olarak kullanılan ve daha sonra Kapaklı Çevik Kuvvet Grup Amirliği Binası olarak hizmet veren ÇOSB’ye ait bina bu kez imzalanacak olan protokolle üç yıll

GÜNDEM 27.10.2013 16:25:00 0
 ÇOSB, binasını Kapaklı Emniyeti’ne kiralayacak
Üç yıllığına ÇOSB Müdürlüğü’nden kiralanacak olan Kapaklı Çevik Kuvvet Amirliği Binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İdari Bürolar alanında hizmete açılacak.

İKİ BİNADA HİZMET VERİLECEK
Kapaklı Polis Merkezi’nin yetersiz kalması nedeniyle ek bir binaya ihtiyaç duyulması, Çevik Kuvvet Gurup Amirliği’ni ÇOSB Müdürlüğü’nden üç yıllığına kiralamayı gündeme taşıdı. Hazırlanan protokolün ÇOSB Bölge Müdürlüğü ile Kapaklı Emniyet Müdürlüğü arasında önümüzdeki haftalarda imzalanması bekleniyor. Çevik Kuvvet Gurup Amirliği olarak kullanılmakta olan binanın, İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri ile İdari Büro, Personel, Arşiv, Muhabere, Lojistik, EKKM ve Bilgilendirme Büro Amirliği olarak kullanılması planlanıyor. Aynı binada ayrıca, Suç İşleme ve Soruşturma, Genel Bilgi Toplama, Toplum Destekli Polislik ve Polis Merkez Amirliği ünitelerinin de oluşturulması bekleniyor. 

TRAFİK TESCİL OLMAYACAK
Kapaklı Polis Merkezi’nin, Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Müdüriyetin bir kısım birimleri için kullanılacağı belirtildi. Trafik Tescil Birimi için henüz bir çalışma yapılmış değil. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün lojistik ihtiyaçlarının bir bölümünün karşılandığı ifade edildi.   Kurulmakta olan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğünün B statüsünde olacağı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. 

Haber / Asim YAVUZ