Dalgıç, “Tüm ilçelerimiz eşit hizmet alacak”

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, dün saat 14.00’da Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.10.2013 18:21:00 0
 Dalgıç, “Tüm ilçelerimiz eşit hizmet alacak”
KAYMAKAMIMIZIN KAPAKLI’DA ÇOK İŞİ VAR
Büyükşehir yapılanmasıyla ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’ya Kurucu Kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade eden Tekirdağ belediye Başkanı Âdem Dalgıç, “Kaymakamımızın Kapaklı’da çok işi var. Fakat kendisinin bütün güçlüklerin üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi.
 
 
 
 
 
YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Tekirdağ’ın Büyükşehir olduğunu anımsatan Belediye Başkanı Âdem Dalgıç, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2014 seçimleri itibariyle bütün ilçelerine eşit bir şekilde hizmet götürecektir. Belediye hizmetlerinde standart bir sistem oturmuş olacak” dedi ve çiçeği burnunda Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar diledi.
 
BÜTÜN GÜÇLÜKLERİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise kurucu kaymakam olarak atanmanın zorlu yanlarının olabileceğini fakat Kapaklı halkıyla el ele vererek bütün güçlüklerin üstesinden gelebileceklerini kaydetti. Ziyarette Tekirdağ Belediye Meclis Üyeleri Ercan Kısa ve Levent Gündoğdu da Belediye Başkanı Âdem Dalgıç’a eşlik etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ