Edirne KOSGEB desteklerinde geri kalmış

Edirne Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Bedri Döngel ve Edirne KOSGEB Uzmanı Gülden Uslu Edirne Esob Başkanı Emin İnağ

GÜNDEM 23.10.2013 17:53:00 0
 Edirne KOSGEB desteklerinde geri kalmış
YOĞUN VE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK
Edirne KOSGEB İl Müdürü Bedri Döngel ziyaretlerde KOSGEB olarak Edirne İlinde daha fazla destek sunmak istediklerini bu konuda saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini açıkladı. Döngel 'Edirne İli olarak KOSGEB desteklerinde biraz geri kalınmış durumda. KOSGEB desteklerinin daha yoğun bir şekilde kullanılması ve bölge ekonomisine katkı sağlanması amacıyla oda başkanlarımız ile istişare toplantıları yapıyoruz. Amacımız esnaflarımızın KOSGEB desteklerinden en iyi şekilde yararlanarak işletmelerini geliştirmelerini sağlamak. Tekirdağ KOSGEB Müdürlüğünde uzman olarak görevli iken, Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile yoğun ve güzel çalışmalar yaptık. Birkaç yıl aradan sonra Edirne'ye KOSGEB Müdürü olarak geri geldim, geçmiş dönemde yaptığımız çalışmaların daha da üstüne çıkmamız gerekli' dedi.
 
SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, KOSGEB Müdürü Bedri Döngel ile geçmişte KOSGEB Kredi Desteklerinde çok güzel çalışmalar yapıldığını belirterek 'KOSGEB tarafından sağlanan Kredi Faiz Desteği programında Bedri Bey ile çok güzel çalışmalar yaptık. Zaten Edirne olarak KOSGEB'i o zaman tanıdık. Bedri Bey bir süre Edirne'den uzak kaldı. Bizler kendisinin KOSGEB İl Müdürü olarak Edirne'ye atanmasından çok mutluyuz. Edirne'de uzun bir süredir suskun kalan KOSGEB'in tekrar hareketleneceğini düşünüyorum. Zaten sizlerin de gördüğü üzere kendisi direk saha çalışmalarına başladı' diye konuştu. Uzunköprü ve Keşan'da yapılan toplantılarda Bedri Döngel KOSGEB'in daha faydalı olması için oda başkanları ile istişare görüşmeleri yaptı. Esnaf ve sanatkârlar odaları başkanları, KOSGEB'in teknik desteği ile esnaf ve sanatkârlar odaları genel sekreterlerine en kısa sürede eğitim düzenlenerek tüm esnaf ve sanatkârlar odası genel sekreterlerini KOSGEB'e destek verecek şekilde yetiştirilmesi talebinde bulundular.
 
Haber / Şerife KURTOĞLU