Yegin, STK’ların sıkıntılarını dinledi

Yerel seçimler çerçevesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin önceki gün de ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret et

GÜNDEM 23.10.2013 17:31:00 0
 Yegin, STK’ların sıkıntılarını dinledi
 
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Tuncay Yegin STK ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkarlar Odası’yla başladı. Burada oda başkanı Ali Bozdağ tarafından karşılanan Tuncay Yegin, Çerkezköy esnafının sorunları ve istekleri üzerine Bozdağ ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Bozdağ, “Üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi ve yerel seçimler için Yegin’e başarılar diledi.

 
ODAMIZIN KAPISI SİZE HERZAMAN AÇIK
Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan ayrılan Tuncay Yegin’in bir sonraki durağı ise Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparitifi oldu. Burada ise oda başkanı Muzaffer Yaztepe tarafındna karşılanan Tuncay Yegin, Yaztepe’nin sorularını cevapladı. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, “Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ederim” dedi. Oda Başkanı Muzaffer Yaztepe de AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin'nin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek “Odamızın kapısı size herzaman açıktır” dedi.

 BİRLİKTE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooparitifi ziyaretinin ardından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Yaşar Kuş ve oda yöneticileriyle bir araya gelerek odanın beklentilerini dinleyen Tuncay Yegin, “Seçildiğimiz takdirde Çerkezköyümüzdeki bütün STK’lar ile birlikte fikir alışverişi yaparak Çerkezköy’e hizmet edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretlerine Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Motorlu Taşıyıcılar Kooparatifi ve Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooparatifi ile devam eden Tuncay Yegin, “Sanayi bölgemizin yükünü taşıyan koopartifiniz bizim için hakikaten önemli bir yere sahiptir. Bugün daha iyi bir Çerkezköy için bir araya geldiğimiz siz STK temsilcileri ile göreve seçilmemiz halinde sürekli diyalog halinde olup fikirleriniz ve görüşlerinizden faydalanarak ilçeye birlikte hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZLER VE BİZLER BİRBİRİMİZLE BENZEŞİYORUZ
Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooparatifi Başkanı İlhami Yörük ile de bir araya gelen Yegin, kooparatif üyelerinin sıkıntılarını dinleyip onlarla çay içerek Çerkezköy üzerine fikir alışverişinde bulundu. Akarsu Minibüs ve Otobüsçüler Kooparatifi Başkanı İlhami Yörük, “Önceden bizleri adaylar ziyarete gelirdi. Şimdi ise aday adaylarının da bizleri ziyaret etmesi, halimizi hatrımızı sorup sıkıntılarımızı dinlemesi bizleri hayliyle mutlu etti. Seçildiğinizde de bizimle koordineli çalışıp fikirlerimizi almanızı istiyoruz. Sizler ve bizler birbirimizle benzeşiyoruz, topluma hizmet ediyoruz. Bu hizmeti birlikte yaparsak hizmette kaliteyi daha yükseğe, halkımızın hakettiği yere çıkarırız.  Bu zamana kadar uzak durduğumuz siyasete artık daha yakın ve sıcak olacağız. İki hizmet sektörünü birbirininden ayırmak yerine bütünleştirerek hizmet edeceğiz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ