15 günde 3 kez soyuldu

Edirne'de bir gümüşçü dükkânı, 15 günde içinde 3 kez soyuldu. İş yeri sahibi Mustafa Balkan vitrine kafes taktırdı ancak, yarım kalan parmaklıkları fırsat bilen hırsızlar, gümüşçü

GÜNDEM 22.10.2013 20:39:00 0
 15 günde 3 kez soyuldu
300 TL DEĞERİNDEKİ İMİTASYON TAKILARI ÇALINDI
Edinilen bilgiye göre, olay Sabuni Mahallesi Daruleytam Sokak'ta bulunan bir gümüşçü dükkânında meydana geldi. 15 günde üst üste 3 kez soyulan gümüşçünün, vitrininin camı kırılarak 300 TL değerindeki imitasyon takıları çalındı. İşletmenin sahibi Mustafa Balkan, daha önce iki kez soyulan dükkânında hırsızlara karşı kafes yaptırarak önlem almak istediğini belirterek, kafes sistemini tamamlamadan vitrin camını taktıran Balkan, hırsızların yine önüne geçemediğini söyledi.
 
YAN TARAFTA BULUNAN ESNAFLAR DA BENİM KADAR MAĞDUR
Yarım kalan parmaklıkları fırsat bilen hırsızlar, gümüşçü dükkânının camını kırarak imitasyon takıları çaldı. Balkan, durumun kasti bir şekilde ve huzur bozmak için yapıldığını ifade ederek, “15 gün önce vitrinin ters tarafından bu olay tekrarlanmıştı. O zamanda gümüşleri almışlardı. Kafeslerin arasında boşluk kalmıştı tamamlayamamıştık. Bu durumdan istifade ederek tekrar takılarımızı çaldılar. Aldığı imitasyonların ikinciye dönüşümü yok. Yan tarafta bulunan esnaflar da benim kadar mağdur” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ