Kaymakam Kubilay, Tepe İlkokulu’nu denetledi

Ayhan Bayhan’ın Mersin Vali Yardımcılığı’na atandığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve eğitime verdiği önemle dikkat çeken Metin Kubilay, dün sabah saatler

GÜNDEM 22.10.2013 17:56:00 0
 Kaymakam Kubilay, Tepe İlkokulu’nu denetledi
Çerkezköy Tepe İlkokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, okulda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Sabah saat 08.30'da habersiz yapılan denetime, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal daha sonra katıldı.
 
EYLEM PLANI HAZIRLANMASINI İSTEDİ
Tepe İlkokulu Müdürü Fahrettin Karaman’dan okulun başarı durumu, sosyal etkinlik düzenleme durumu ve fiziki yeterliliği konularında bilgi isteyen Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra okul brifing dosyasını inceledi ve başarının arttırılması için eylem planı hazırlanmasını istedi. İncelemelerine okul kantinini denetleyerek devam eden Kubilay, okul kantinindeki gıdaları ve saklanma koşullarını inceleyerek, okul idaresine denetlemelerin düzenli yapılması talimatını verdi.
 
 
 
EN ESASLI MESELEMİZ
Sınıf gezileri ile tamamlanan ziyaret sonrası Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ziyaretçi defterinin özenle tutulmasını tekrar hatırlatarak, öğrenci ve öğretmen dışındaki bütün ziyaretçilerin bu deftere işlenmesini istedi. “Eğitim en esaslı meselemizdir” ifadesini vurgulayan Kaymakam Metin Kubilay, bu alandaki çalışmalarını arttırarak devam ettireceklerini söyledi.
 
 
 
 
 
Haber / Şerife KURTOĞLU