Atatürk Havalimanı'nda yer kalmadı

Kurban Bayramı’nda tatile giden vatandaşların büyük bölümünün havayolunu tercih etmesi, havalimanlarındaki otoparklarda yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

GÜNDEM 19.10.2013 11:26:00 0
 Atatürk Havalimanı
OTOPARKLARDA YER KALMADI
Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin araç kapasiteli kapalı ve açık otoparklarda yer kalmadı. Bayram nedeniyle yurt içi ve yurt dışına akın eden vatandaşlar yoğun günler yaşattı. Bayram tatili nedeniyle iç ve dış hatlarda tatile çıkanların birçoğunun araçlarını Atatürk Havalimanı otoparklarına bırakması otoparkta yer bulmayı hemen hemen imkânsız hale getirdi.
 
TARTIŞMALAR MEYDANA GELDİ
Araçlarıyla havalimanına gelenler park yeri bulmakla zorluk çekti. Otopark görevlileri girişlerde bekleyerek vatandaşları otoparkın dolu olduğu konusunda uyardıkları bildirildi. Vatandaşlarla görevliler arasında zaman zaman tartışmaların meydana geldiği yoğunlukta, görevliler havalimanı yakınındaki CNR Fuar merkezine yönlendirdi.  Amerika'dan gelecek oğlunu karşılamak için Tekirdağ'dan havalimanına gelen Cengiz Ceyhil, "Otoparka giremedim. On dakikadır dolaşıyorum. Eşimi ve çocuklarımı havalimanına bıraktım. Ben dolaşıyorum" dedi. Ailesini karşılamak için Atatürk Havalimanına gelen Selim Çebi ise, "Otoparka giremiyoruz. Dolu olduğunu söylüyorlar. Ailemi bekliyorum ama dışarıda kaldım. Yaklaşık on beş dakikadır dolaşıyorum" diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER