NKÜ Stadı ilk sınavını verdi

Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar bir dizi incelemelerde bulunmak üzere önceki gün Tekirdağ'a geldi.

SPOR 18.10.2013 17:22:00 0
 NKÜ Stadı ilk sınavını verdi
İNCELEMELERDE BULUNDU
Tekirdağ'a gelişinde Merkez Hizmet Binası’nda İl Müdürü Ali Osman Tatlısu tarafından karşılanan Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar burada öncelikle il bazında düzenlenen spor faaliyetleri ve gerçekleştirilen spor projeleri ile ilgili raporları inceledi. Daha sonra yatırım yapılacak tesis alanlarında incelemelerde bulunmak üzere İl Müdürü Ali Osman Tatlısu  ile birlikte önce Namık Kemal Stadı’na geçen Tamer Taşpınar burada yapılan ek tribün inşaatı, yenilenen çim yüzey, hakem ve sporcu soyunma odaları ve çevre düzenlemesi ile ilgili incelemelerde bulundu.
 
 
 
2014’TE HİZMETE GİRECEK
Namık Kemal Stadından sonra Olimpik Yüzme Havuzu ve Atatürk Spor Salonu yanında bulunan ve 2014 yılı başında hizmete girmesi planlanan Tekirdağ Merkez Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Taşpınar İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'dan çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler aldı. Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar daha sonra yatırım programında yer alan ve Atış Poligonu yanında bulunan alanda yapılacak olan Tekirdağ Buz Pateni sahası ve bazı spor tesislerinde de incelemelerde bulunduktan sonra Tekirdağ'dan ayrıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ