Saha uğurlu geldi

Kapaklıspor kendi sahasında ilk maçını Sarayspor ile oynadı. İki takım karşılaşmasından önce Kapaklıspor’un kendi sahasında ilk maçını oynaması nedeni ile tören düzenlendi. Açılı?

SPOR 18.10.2013 17:11:00 0
 Saha uğurlu geldi
 
 
Kapaklıspor sezon açılışını Kapaklı Sahası’nda düzenlenen etkinliklerle kutlarken, dördüncü hafta karşılaşmasında ise Saray Belediyespor’u tek golle mağlup etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MANDALI AÇIKLAMA YAPTI
Tören saat 11.30’da başladı. İrfan Demir’in duası sonrasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklıspor Futbolcularının bundan sonra kendi sahalarında maçlara çıkabileceğini, bu aşamaya gelmek adına bazı zorluklar yaşandığına vurgu yaptı. Mandalı, “Bu gün saat 12.00 da ilk maçınızı Sarayspor ile yapacaksınız. Skorların sürekli galibiyetle sonuçlanması çok kolay bir şey değil. Bunu her takımın sağlaması adeta imkânsızdır. Önemli olan futbolcuların yapmaya çalıştıkları işe inanmalarıdır. Sizler işinize samimi bir şekilde inandığınız taktirde zaten galip sayılırsınız. FİFA’dan Kapaklıspor stadyumunda futbol oynanabilir izni çıktı. Prosedür tamamlandığında artık Kapaklımıza resmi bir stadyum kazandırmış olacağız. Kapaklı spor tesisi daha önce hazinenin malı olması nedeni ile Spor il müdürlüğü vasıtasıyla biz burayı kullanabiliyorduk” dedi.
 
2016 YILINDA TRİBÜN YAPTIRACAĞIZ
2012 yılında bu alanı on yıllığına kiraladıklarını ifade eden Mandalı, “Artık sporcularımız antrenman ve maçlarını kendi Sahalarında yapma imkânına kavuştu. Kendi ukdemizde olan tesise 2016 yılında tribün yaptıracağız.  Kapalı spor salonumuzun temellerini 2014 yılında atacağız.  2015 yılında da inşallah hizmete açmış olacağız.  Kazak Gölü yakınında da içinde voleybol, basketbol ve hentbol ünitelerinin olacağı bir tesisi insanımızın hizmetine sunacağız. Tekirdağ Türkiye vergi ödemekte Türkiye sıralamasında 9. sırada bulunmasına rağmen yatırım almakta 79. sıralarda. Bunun sorumlusu bende dahil olmak üzere milletvekilleri ve diğer icra mercileridir. Bu konuda verdiğimiz vergi miktarında hizmet alabilmiş olsak çok daha kaliteli hizmetler sunabilirdik” dedi.
 
GALİBİYET İLE AYRILDI
Açılış törenin ardından Kapaklıspor dördüncü hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Saray Belediyespor ise kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Kapaklıspor ilerleyen dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Oyun disiplininden kopan konuk ekip Saray Belediyespor ise kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ