Hürriyet Meydanı Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, bayrama sayılı günler kala, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

GÜNDEM 11.10.2013 21:39:00 0
 Hürriyet Meydanı Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
5 BİN 400 BİTKİ DİKİLİYOR
Hürriyet Meydanı projesi hakkında da bilgi veren Belindir “Hürriyet Meydanı yapım çalışmaları yaklaşık 4 ay önce başladı. Meydan Projesi’nin yapımında son noktaya gelindi. Şuanda ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Belindir, 5 bin metrekare üzerine inşa edilen Hürriyet Meydanı’na 4 bin adedi mevsimsel olmak üzere toplam 5 bin 400 adet bitki dikildiğini belirtti.
 
 
 
 
 
RESMİ TÖRENLER DE YAPILABİLECEK
Belindir, Hürriyet Meydanı içinde Veiköy yakışır bir kafe de bulunduğunu ifade ederek “Meydanın içinde ayrıca ışıklandırmalarla süslenmiş su perdesi, havuz ve oturma alanları da yer alıyor” dedi. Veliköy’ün bu tarz projeleri hak ettiğini kaydeden Başkan Belindir, İnşallah halkımız burada huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecek. Projenin içinde ayrıca resmi törenlerin yapılabileceği bir alan da bulunacak” dedi.
 
MORG BÖLÜMÜ DE YAPILDI
Belediye Binası karşısında bulunan Merkez Camii’de de mantolama çalışmaları yapıldığını söyleyen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir “Cami alanımız içine modern bir şadırvan yaptık. Bayan ve erkek abdesthaneleri yaptık. Şadırvanın altına bir de morg bölümü yaptık” dedi.
 
SİYASET İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Cami alanı içinde bulunan iki mezarın da yenilendiğini söyleyen Belindir “Bu mezarlar Veliköyümüzün kurucuları Hacı Ahmet amcamıza ve Emine Uygun annemize ait. Onlar Veliköy’e ilk gelenlerden. Biz onları unutmadık” dedi. Siyasetin içinde olmaya devam edeceğini söyleyen Belindir “Fakat bunun ne şekilde olacağı konusundaki açıklamamı Kurban Bayramı’ndan sonra yapacağım” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ