Kuzulu’dan Ertem’e İade-i Ziyaret

Kapaklı’nın Kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 10.10.2013 22:02:00 0
 Kuzulu’dan Ertem’e İade-i Ziyaret
YENİ İLÇENİN YENİ YÜZÜ
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Kapaklı Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Ertem’e görevinde de başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Ertem, “Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu görevine atandığı zaman kendisine ziyaret gerçekleştirerek tanışma fırsatı bulmuştum. Makamımıza ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kapaklı yeni ilçe olmuştur. Yeni ilçemizin yeni bir yüzü ve ilk bayan kaymakamı ile çalışmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.  
 
GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kapaklı’nın Çerkezköy’den ayrılmış olmasına rağmen birlikte güzel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydeden Ertem, “Daha önceleri birlik ve beraberlik içinde çok projelerimiz olmuştur. Eminim bu sadece yerel yönetimler bazında değil, kaymakamlık düzeyinde de olacaktır. Kurumlar arasında gayet başarılı çalışmalar olacaktır. Sadece Çerkezköy’ü değil ilçemiz ile birlikte Kapaklı’yı da düşünmek gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde çok şeyleri başaracağımıza inanıyorum. Çağdaş modern, Türkiye’nin geleceğine vizyon olacak, örnek olacak bölgeyi burada oluşturabiliriz. İlçeler bazında ayrılmış olmamız, fiili ayrılma olarak kabul edilmemelidir. Kapaklı ve Çerkezköy’ü gerçekten çok güzel günler bekliyor” açıklamalarında bulundu.
 
 Haber / Ahmet KILAVUZ