Belediyeden Trafik Yoğunluğunu Azaltacak Çalışma

Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde yeni imar yolu açma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 10.10.2013 16:56:00 0
 Belediyeden Trafik Yoğunluğunu Azaltacak Çalışma
25 METRE GENİŞLİĞİNDE
Yeni İmar Yolu açma çalışmalaını süredüren ekipler, Hürriyet Mahallesi Çandarlızade Caddesi’nde yoğun bir şekilde çalışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde 25 metrelik yeni imar yolu açma çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Hürriyet Mahallesi Çandarlızade Caddesi’nde 25 metre genişliğindeki yolun, ota refüj düzenlemeleri, kaldırımları, aydınlatmaları, ağaçlandırma çalışmaları ve altyapısı tamamlandı” ifadelerini kullandı. 
 
 
 
YOLLARIMIZI AÇMAYA DEVAM EDİYORUZ
Yapılan çalışmaların şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacağını dile getiren Belediye Başkanı Adem Dalgıç, yolun 4 kilometre uzunluğunda olduğunu kaydetti. Çevre yoluna bağlanacak yeni imar yolu çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Başkan Dalgıç, “Tekirdağ Belediyesi olarak şehrimizi yaşanası bir kent haline getirmek için aralıksız çalışıyoruz. Bu bağlamda yeni imara açılan bölgelerimizde altyapı ile birlikte yollarımızı da açmaya devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ