Bayramlar Birlik Beraberliği Pekiştirir

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren unsurlar olduğuna dikkat çekerek, tüm Türk Milleti’nin ve İslam aleminin

GÜNDEM 10.10.2013 12:07:00 0
 Bayramlar Birlik Beraberliği Pekiştirir
ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ
Milli ve dini bayramları dargınlıkları ve küskünlükleri ortadan kaldırmak amacıyla birer fırsat olarak görmek gerektiğinin altını çizen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Barış ve sevgi dolu günler geçirmek adına elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz” diye konuştu.
 
KÜSKÜNLÜKLER SONA ERMELİ
Kurban Bayramı’nda kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarından biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban Bayramı’nın Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyelerine, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ