Yine Motor Yine Kaza Yine Ölüm

Kapaklı’da dün saat 07.30 sıralarında Pınarça yolu üzerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise ağır şekilde yaralandı.

GÜNDEM 9.10.2013 00:48:00 0
 Yine Motor Yine Kaza Yine Ölüm
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Edinilen bilgilere göre Kapaklı’daki Çok Programlı Lisesi’nde eğitim-öğretim gören 17 yaşındaki Özcan Uğuroğlu, arkadaşı 17 yaşındaki Onur Atmacayı da kullandığı motosikletin arkasına alarak okula gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre aşırı hızlı olan Uğuroğlu yönetimindeki 59 UV 554 plakalı motosiklet, Kapaklı Pınarça yolu Faruk Ilgaz Caddesi Tahtacılar Sokak Kavşağı’nda birden önüne çıkan K.T. yönetimindeki 34 GT 9692 plakalı Kapaklı Belediyesi’ne ait temizlik aracına yandan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Özcan Uğuroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Onur Atmaca ise ağır yaralandı. 
 
HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, temizlik aracının sürücüsü K.T.’yi gözaltına alırken, kaza anını kaydeden güvenlik görüntüsü kayıtlarına da el koydu. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaza sonrası olay yerine savrulan Özcan Uğuroğlu ve Onur Atmaca’ya ait okul eşyaları ailelerine teslim edildi. Motosiklet sürücüsü Özcan Uğuroğlu kaza sırasında başına taktığı kaskın param parça olması ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Yaralı Onur Atmaca’ya ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleirnce yapıldı. Vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu tespit edilen Atmaca, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
 
 
HASTANEYE AKIN ETTİLER
Kaza haberini alan Özcan Uğuroğlu’nun ailesi, yakınları ve Kapaklı Çok Programlı Lisesi’nden okul arkadaşları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne akın ederken, anne Sati Uğuroğlu ile baba Selahattin Uğuroğlu’nun ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Özcan Uğuroğlu’nun cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Ünalan’ın ön otopsisinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, kaza haberini duyup hastaneye gelen siyasiler de aileyi teselli etmeye çalıştı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ