Fabrikaya Karşı Olduklarını STK’larla Gösterecekler

Vize’ ye bağlı Akpınar Köyü yakınlarına kurulması planlanan çimento fabrikasına karşı ortak hareket etmek üzere, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Sergen, Çakıllı ve Kıyıköy Beld

GÜNDEM 8.10.2013 20:08:00 0
 Fabrikaya Karşı Olduklarını STK’larla Gösterecekler
10 Ekim tarihinde yapılacak olan ÇED toplantısının olduğu saatte kalabalık bir toplulukla eylem yapılması kararlaştırıldı.
 
KALABALIK BİR TOPLULUKLA KARŞILARINDA DURULACAĞIZ
Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, yapılan toplantının sonunda fabrikaya karşı olduklarını bölgede bulunan sivil toplum kuruluşları ile göstereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından açıklanan 10 Ekim 2013 tarihinde saat 14.30’da Akpınar Köyü Köy kahvesinde yapılacak olan ÇED toplantısına katılmak üzere aynı gün saat 12.30’da Vize Belediye önünden araçlar kalkacak. Çimento Fabrikasının kurulmasına tüm Vize’liler ile birlikte, bölgemizde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarıyla karşı olduğumuzu yetkililere göstermek üzere kalabalık bir toplulukla karşılarında durulacağı bildirildi. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve konuya duyarlı olan tüm vatandaşlarımızın yanımızda olmalarını ve bize katılarak destek vermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
Haber / Gökhan TEKER