Hatayı Paylaşamadılar

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde dün 16.30 sıralarında meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu iddia edilen araç orta refüje çarparak takla attı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan v

GÜNDEM 4.10.2013 19:51:00 0
 Hatayı Paylaşamadılar
ÖNCE KAÇTILAR SONRA GERİ GELDİLER
Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Ali Aslan yönetimindeki 59 TL 770 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Takla aran araç ancak bölgede bulunan kavşağın ortasında durabildi.  Görgü tanıkları kaza sonrasında araç içerisinden çıkan iki kişinin hızla olay yerinden uzaklaştığını söyledi.  Bir müddet sonra aynı kişiler olay yerine gelerek her ikisi de aracı kendisinin kullandığını öne sürdü.
 
YARA ALMADAN KURTULDULAR
Olay yerine gelen polis ekiplerinin sorularına cevap vermek istemeyen ve aracın sürücüsü olduğu tespit edilen Ali Aslan, polis ekipleri tarafından zorlukla teskin edildi.
Trafik ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında, bir iş yerine ait olduğu öğrenilen aracı, aynı iş yerinde çalışan Fatih Singar’ın, kullanması için Ali Arslan’a verdiği öğrenildi. Araç içerisinde bulunan Arslan ve Singar, kazadan yara almadan kurtuldu.
 
Haber / Asim YAVUZ