TTSO, Kavala Expo 2013’te

TTSO Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis üyeleri, Kavala Ticaret Odası’nın davetlisi olarak ‘Kavala Expo 2013’ fuarına katıldı.

GÜNDEM 4.10.2013 16:29:00 0
 TTSO, Kavala Expo 2013’te
İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR
Bu tür organizasyonların Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticari, ekonomik, tarihi, kültürel ve iki ülke halklarının dostluğunun geliştirilmesi açısından çok faydalı olduğunu söyleyen TTSO Başkanı Cengiz Günay, “Yunanistan’ın Kavala şehri ile ticaret ve sanayi odaları ve belediyeler düzeyinde iyi ilişkilerimiz bulunmaktadır. Kavala şehri, Yunanistan’ın güzel ve Türk’ler için tarihi bir geçmişi olan kent. Kavala fuarının düzenlendiği tarihten itibaren her yıl ticaret odası tarafından bu fuara işadamları bazında iştirak ediyoruz. Bu yıl da Kavala Ticaret Odası Başkanı AngelosTsatsoulis’in davetlisi olarak ‘Kavala Expo 2013’ fuarına odamız meclis üyeleriyle birlikte katıldık” dedi.
 
ÖNÜMÜZDEKİ SENE BİZ DE STANT AÇMAK İSTİYORUZ
Fuarda bu yıl Türkiye’den Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Bulgaristan’dan Yanbol Ticaret ve Sanayi Odası’nın stant açtığını kaydeden Günay, “Önümüzdeki sene TTSO olarak stant açmayı istiyoruz. Bizlerle işbirliği yapmayı çok arzu ediyorlar. Fuar alanında odamız meclis üyelerine bir brifing verdiler ve bu toplantıya kavala belediye başkanı da iştirak etti. Ziyaretimizden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler ve bizlerin onuruna resepsiyon düzenlediler. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kavala Belediye Başkanı’nı ve Ticaret Odası Başkanı ile Yunanlı işadamlarını şehrimize davet ettik. Türkiye ile Yunanistan arasındaki mevcut ticari, ekonomik, tarihi ve kültürel ilişkiler ile iki halk arasındaki dostluğun daha ileri seviyeye taşınması açısından bu tür organizasyonlar çok faydalı olmaktadır” diye konuştu. Fuara TTSO’yu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Sayman üyesi Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Galip Öge, Cemil Koçaş, Meclis Başkan Yardımcısı Rüştü Özgün, Meclis üyeleri Nilüfer Sobacıoğlu, İbrahim Aksoy, Veli İnal, Recep Çelik, Ziya Ekiciler, Serdar Sevim, Hüseyin Türe, Süleyman Canbaz, Serdar Gül, Meral Koca ve Disiplin Kurulu Başkanı Hakan Şık katıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ