Sedefçi’den Engellilere Park Yeri Sözü

Edirne İşitme Engelliler Derneği Başkanı Denizhan Kurt, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti. Kurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Sedefçi'ye dernek çalışmaları v

GÜNDEM 3.10.2013 22:57:00 0
 Sedefçi’den Engellilere Park Yeri Sözü
BİRÇOK PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRDİK
Edirne İşitme Engelliler Futbol Takımının Play Off Grubundaki müsabakaları 2. sırada tamamlayarak en iyi puan ve en iyi averajla Lig 2.’liğini ilan ettiğini söyleyen İşitme Engelliler Derneği Başkanı Denizhan Kurt, 6'şar takımdan oluşan gruplarda verdiği zorlu mücadeleler sonunda, Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı 1.Futbol Ligine terfi etti" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getriren Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Edirne Belediyesi olarak, sizlerin her zaman yanındayız. Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik birçok projelerimizi hayata geçirdik. Kaldırımlarda, yaya geçitlerinde engellilerimize yönelik düzenlemeler yaptık. En önemlisi Engelliler Merkezi için son aşamaya geldik. Tüm engelli vatandaşlarımızın kurdukları derneklere her zaman desteklerimiz devam etmektedir" dedi. 
 
ÖZEL PARK YERİ YAPACAĞIZ
İşitme Engelliler Derneği Başkanı Denizhan Kurt'un talebi üzerine, Başkan Sedefçi, Pazartesi Pazarı yanındaki otoparkta engellilere yönelik özel park yeri sözünü de vererek, "Pazartesi günleri Pazar yoğunluğu nedeniyle park sorunu yaşadığınız belirten engelli vatandaşlarımız için de otopark içerisinde özel park yeri yapacağız" dedi. Başkan Sedefçi, Edirne Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Engelliler Merkezi'nde İşitme Engelliler Derneği olarak kendilerine de yer vereceklerini belirterek, engelli vatandaşların sosyal-kültürel hayata dahil olmalarının kendileri için önemli olduğunu söyledi.
 
Haber / Kübra AŞIK