Şüpheli Paket

Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği ve bağlı sendikalar açılım paketiyle andımızın kaldırılması ve teröristlere taviz verilmesi konularında Tuğlalı Park’ta basın açıklaması ya

GÜNDEM 2.10.2013 23:23:00 0
 Şüpheli Paket
TÜRKLÜK’ YOK EDİLMEK İSTENMEKTEDİR
Yıllardır Türk Milleti’nin geleceği üzerinde kirli bir oyun oynandığını söyleyen Muzaffer Doğan, “Bu oyunun son sahnesi ise demokratikleşme paketi adı altında, Türk milletine dayatılan baldıran zehri olmuştur. Bu paketle, 30 yıl boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali, hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir” dedi. Bu kararın dilde, iş’te, fikirde ve nihayetinde hedefte ayrışmaya neden olacağını söyleyen Doğan, “Bu paketle, Türk coğrafyasında yaşayan tüm vatandaşlarımızı bir arada tutan ve ortak bir amaç etrafında kenetlenmemizi sağlayan üst kimliğimiz ‘Türklük’ yok edilmek istenmektedir. Her sabah okullarda okutulan ‘Öğrenci Andı’ kaldırılmakta, ‘Ne mutlu Türküm Diyene’ diyenler susturulmaktadır” açıklamalarında bulundu.
BEBEK KATİLİNİN SİYASETE ATILMASININ ÖNÜ AÇILACAK
“Türküm” ile başlayan, “doğruyum” ile devam eden bir andın kaldırılmasının, ancak Türk olmayan ve doğru olmayan insanları memnun etmek için atılmış bir adım olacağının altını çizen Muzaffer Doğan, “Çocuklarımızın ‘Türküm, Doğruyum, Çalışkanım’ demesi kimleri, neden rahatsız etmektedir? Biz bunların kim olduğunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu. Siyasi partilere üye olma yasağının kaldırılmasının da bir tuzak olduğunu iddia eden Doğan, “Hâlihazırda terör eyleminden dolayı mahkûm olanların siyasi partilere üye olması yasaktır. Bu yasağın kalkması, siyasi partilere eş başkanlık sisteminin getirilmesi ile birlikte değerlendirildiğinde bebek katilinin, bir partiye eş başkan olarak siyasete atılmasının önünü açacak bir uygulama olacaktır” ifadelerini kullandı.
DÜNYADA HİÇBİR GÜÇ BİZİ ASLA YENEMEZ
Türk milletinin tarih boyunca yaşamadığı bir zillete maruz bırakıldığını savunan Doğan, “Demokrasi kisvesi altında, demokrasi katledilmektedir. Yıllardır gizliden gizliye yürütülen Türk milletini tarihinden koparma ve milli kimliğini unutturma politikası bu paketle gün yüzüne çıkmış, kapalı kapılar ardında terör örgütüne verilen kirli sözlerin büyük bir kısmı bu paketle hayat bulmuştur” dedi. Türk kimliğine ve birliğine karşı girişilen saldırıların, süslü paketlerle pazarlandığı bir dönemin yaşandığını söyleyen Muzaffer Doğan, “Dışı süslü paketin içinden, Türk düşmanlarının hain tuzaklarının pis kokuları gelmektedir. Bu millet, böylesine cüretkâr bir saldırıyla en son Birinci Dünya Savaşı sonrasında karşı karşıya kalmış ve verdiği muhteşem mücadele ile Türk’e kefen biçenleri, geldikleri gibi göndermiştir. Zafer sarhoşluğu içinde emellerine bir adım daha yaklaştığını düşünen alçaklar ve bunların işbirlikçileri için Atatürk’ün ‘Toroslara çıkın bir bakın. Nerede kara bir Yörük çadırı görürseniz, dumanı da tütüyorsa dünyada hiçbir güç bizi asla yenemez” sözünü hatırlatmakta fayda görüyoruz. Bu coğrafyadan Türk adını silmeyi hedefleyenlere karşı, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakların Türk yurdu olduğunu bir kez daha ilan ediyor ve diyoruz ki: “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe Türk’ün ilini ve töresini kimse bozamayacak, yeryüzünde bir tek Türk kalsa dahi, bu vatandan Türk mührünü kimse silemeyecektir. Varlığım Türk varlığına armağan olsun! Ne mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Kübra AŞIK