Kuaförü Kana Buladı

Kapaklı Yıldız Caddesi’nde kuaför işleten 23 yaşındaki Suat Bars, yanında yüzdeci olarak çalışan bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

GÜNDEM 2.10.2013 00:47:00 0
 Kuaförü Kana Buladı
CİNAYET ANI AN BE AN GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ
İddiaya göre; Yıldız Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Jix Erkek Kuaförü’nün sahibi Suat Bars, uzun zamandır arkadaşı olan ve yanında yüzde ile çalışan Serhat F. ve beraberindeki Gürkan B. Tarafından saldırıya uğradı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı taraflar arasında birden tartışma çıktı. Tartışmanın iyice alevlenmesinin ardından Serhat F. beraberindeki Gürkan B. İle birlikte Suat Bars’ı dışarı çekmeye çalıştı. Çekiştirme esnasında karın bölgesinden iki bıçak darbesi alan Suat Bars, arkasına ve kafasına aldığı 5 bıçak darbesi ile yere yığılırken 10 saniyelik cinayet anı an be an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 
ANNENİN FERYATLARI YÜREKLERİ PARÇALADI
Bölge esnafının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Özel Optimed Hastanesi’ne getirilen ve nişan hazırlığı yaptığı öğrenilen Bars, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Bars’ın yüzlerce arkadaşı hastaneye akın etti. Suat Bars’ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken, anne Emine Bars’ın feryatları ise yürekleri parçaladı. Ayakta kalmakta güçlük çeken anne Emine Bars, küçük oğluna sarılarak “Tek gözüm kör oldu” diye feryat etti. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in hastanedeki ön otopsisinin ardından Bars’ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMERA KAYITLARINA EL KONUL
Cinayetin en önemli delili olarak kabul edilen kamera kayıtlarına Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından el konulurken, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar Serhat F. ve Gürkan B.’ daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde zanlılar mahkemeye sevk edildi.
Haber / Şaban KARDEŞ