İsmimi Bir Sokağa Verin

Karaağaç Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nı dün saat 10.00’da Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda en dikkat çeken gündem maddesi ise

GÜNDEM 2.10.2013 00:29:00 0
 İsmimi Bir Sokağa Verin
MECLİS BU KEZ EKSİKSİZ TOPLANDI
Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya bütün meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk gündem maddesinde Şefik Seren Gökkaya adlı vatandaşın, belde için yaptığı çalışmaların karşılığı olarak herhangi bir cadde ya da sokağa isminin verilmesine ilişkin talebi görüşülmek üzere oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.
 
 
 
 
 
OKULLARA YARDIM EDİLECEK
Toplantının ikinci gündem maddesinde ise Pazar yeri ve Küçük Sanayi sitesinin yerinin belirlenmesi konusu görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. Toplantının son gündem maddesinde ise yardım talepleri görüşüldü. Kapaklı İrfan-Fatma Mandalı İlkokulu için tablet PC ve plazma TV talebi, Yanıkağıl İlkokulu’nun kürsü, sandalye, koltuk, kırmızı halı ve müzik sistemi, sınıflarda kullanılmak üzere dört projeksiyon cihazı ve okulun anasınıfında kullanılmak üzere küçük çocuklar için 20 adet tahta sandalye talebi de meclis tarafından görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ