Danyeli’nin Yerine Meral Getirildi

7 ay boyunca Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve ilçe yönetimiyle ters düşmesinden dolayı yaklaşık 2 ay önce görevinden alınan Mehmet Can Danyeli’nin yerine Sinan Meral atand

GÜNDEM 2.10.2013 00:20:00 0
 Danyeli’nin Yerine Meral Getirildi
10 YIL ÖNCE BUNLARIN SÖYLENMESİ BİLE SUÇTU
Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’nın çiçeği burnunda Başkanı Sinan Meral’in basına tanıtıldığı toplantıda konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, öncelikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokrasi Paketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 80-90 yıl önce alınması gereken kararların daha yeni alındığını belirten Demirbağ, “10 yıl önce bunların söylenmesi bile suçtu. İnşallah alınan kararlar toplumun tüm kesimlerine su serper” dedi. Gençlik Kolları Başkanlığı için 13 adayın başvurduğunu söyleyen Alaettin Demirbağ, tüm adayların bu işi yapabilecek kapasitede olduğunu kaydetti. Yapılan çalışmalar neticesinde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sinan Meral’i atadıklarını söyleyen Demirbağ, “Birlik beraberlik içerisinde hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Ülkemizin geleceği için çalışmak zorundayız” dedi.
 
GENÇLİK KOLLARI AYRILMAZ BİR PARÇAMIZDIR
Gençlik kolları başkanlığı için kısa sürede 13 kişinin başvuru yapmasının Türk gençlerinin Ak Parti’ye olan güvenini gözler önüne serdiğini söyleyen Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ümit Kök ise “Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bayrağı Sinan kardeşimiz devraldı. Çerkezköy’e hayırlı olsun” dedi. Sinan Meral’in, devraldığı bu bayrağı Ak Parti’nin başarısı için dalgalandıracağını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise bugüne kadar görev yapan tüm ilçe gençlik kolları eski başkanlarına teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik kollarına büyük önem verdiğini kaydeden Ertem, “Gençlik kolları, teşkilatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Gençlerimizin siyaset bilincine sahip olması, ülkenin yarınını düşünmesi çok önemlidir. Yeni Gençlik Kolları Ak Parti’nin bayrağını yerel anlamda dalgalandırılmasını sağlayacaktır. Ben de şahsım olarak onların çalışmalarına gereken desteği vereceğim” diye konuştu. 
 
BAYRAĞI DEVRALDIK
13 aday içinde Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanarak yeni yönetimi oluşturmakla görevlendirilen Sinan Meral, “Bayrağı devraldık. Büyüklerimizin bilgi ve birikimi ile seçim çalışmalarına başlayacağız. Grubumuzda yer almak isteyen herkese kapımız açık. Amacımız önümüzdeki seçimler için çalışmak ve önümüzdeki davayı kazanmaktır” dedi. Yeni gençlik kolları yönetiminin 15 gün içinde oluşturulması bekleniyor.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ