Ayazma Çay Bahçesi Hizmete Açıldı

Çerkezköy Tepe Mevkii’nde Bulunan Ayazma Çay Bahçesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM 29.09.2013 21:35:00 0
 Ayazma Çay Bahçesi Hizmete Açıldı
KATILIM YOĞUN OLDU
Ecevit Akyıldız ve Ahmet Cihangir ortaklığında kurulan Çay Bahçesi, önceki gün saat 13.00’da düzenlenen törenle Çerkezköy halkının hizmetine açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
 
 
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ayazma Çay Bahçesi’nin ağaçlar içerisinde olmasının görsellik bakımından mükemmel olduğuna dikkat çekerek, “İnsanımızın bu gibi sosyal alanlara ihtiyacı var. Bir hafta sonunda ya da mesai sonrasında hoşça vakit geçirilecek bir yer olarak gördüğüm Ayazma Çay Bahçesi’nin, işletme sahiplerine ve Çerkezköy Halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
AYAZMA’DA YOK YOK
Bin 250 metrekare alan üzerinde kurulmuş olan çay bahçesinde yazlık ve kışlık alanlar, kır düğün alanı yer alırken, toplantı ve organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceği ifade edildi. Çay Bahçesi’nde ayrıca sabah kahvaltısı, ızgara çeşitleri, kendin pişir kendin ye,   meşrubat çeşitleri, nargile, tavla, okey ve satranç da oynanabilecek.
 
Haber / Asım YAVUZ