Kayıt Tarihleri Uzatıldı

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Açık Lise kayıtları 4 Ekim tarihine, Açık Ortaokul kayıtları ise 1 Ekim tarihine kadar uzatıldı. Daha önce kayıtlar için son gü

GÜNDEM 27.09.2013 22:27:00 0
 Kayıt Tarihleri Uzatıldı
KAYIT TARİHİ ÜLKE GENELİNDE UZATILDI
Açık Lise için kayıt yaptıramayan öğrencilere yeni bir fırsat verildi. Daha önce yapılan açıklamada 27 Eylül olarak belirlenen son başvuru tarihine kadar kaydını yaptıramayan öğrenciler kayıtlarını 4 Ekim Cuma gününe kadar yapabilecekler. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi tarafından verilen bilgilere göre 794 öğrenci Liseye kayıt yaptırırken; bin 500 öğrenci de kaydını yeniledi. Henüz kayıt yaptıramayan öğrencilerin olması nedeni ile kayıtların ülke genelinde 4 Ekime kadar uzatıldığı ifade edildi.
 
SINAV 3 KASIM’DA
Açık Ortaokul kayıtlarının ise 1 Ekim Salı Günü Saat 17.00’a kadar uzatıldığını belirten yetkililer, “19 Ağustos’ta başlayan ve 27 Eylül Cuma günü son  bulan Açık Ortaokul kayıtları sonucunda şimdiye kadar 140 öğrenci yeni kayıt yaptırdı, 515 öğrenci de kayıt yenileme işlemi gerçekleştirdi” diye konuştu. Çerkezköy’de sayısı 750 olması beklenen Açık Ortaokul öğrencilerinin 1. Dönem sınavına 3 Kasım Pazar günü gireceği belirtildi.
 
Haber / Asim YAVUZ