Halk En Doğru Seçimi Yapacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Zeki Gürcün, seçim çalışmaları çerçevesinde önceki akşam da Çerkezköy Ulusal Gençlik Derneği’ni ziyaret etti. Ulusder Başkanı

GÜNDEM 26.09.2013 22:09:00 0
 Halk En Doğru Seçimi Yapacaktır
ÇEVRESİNE GÜVEN VERİYOR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, Dernek Başkanı Erdal Darçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdal Darçın, Gürcün’ün aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. Zeki Gürcün’ün uzun yıllardır Çerkezköy siyasetinin içinde olduğunu ve ilçeye büyük hizmetleri olduğunu söyleyen Darçın, “10 yıldır Çerkezköy’deyim. CHP’de uzun zamandır değişmeyen simalardan biri de Zeki Gürcün’dür. Karakteri ve yaptığı hizmetlerle çevresine güven veren bir insandır. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” dedi. Darçın, konuşmasının sonunda bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ifade etti.
 
DERNEKÇİLİK MEŞAKKATLİ BİR İŞ
Ulusder’i kurulduğu andan itibaren yakından takip ettiğini belirten M. Zeki Gürcün, ellerinden geldiğince dernekle işbirliği içinde olmaya gayret ettiklerini söyledi. Dernekçiliğin meşakkatli bir iş olduğuna dikkat çeken Gürcün, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Çerkezköy’deki kurucuları arasındayım. Ayrıca SSK Devlet Hastanesi Koruma Derneği’ni 1994’te rahmetli Sabri Avcılar ile birlikte kurduk. Siyaseti bırakırsam dernekçilik ile çalışma hayatıma devam edeceğim” diye konuştu.
 
HEPİMİZ YOĞUN BİR ÇABA SARF EDİYORUZ
Diğer 6 aday adayı ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Gürcün, “CHP, adayını seçme hakkını halka verdi. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nı halk anketi belirleyecek” dedi. Halkın en doğru seçimi yapacağını, bunun için de aday adaylarının kendilerini tanıtma ve projeleri hakkında bilgilendirme çabası içinde olduğunu kaydeden Gürcün, “Hepimiz yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede günde beş saati aşan sokak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Akşamları da dernek ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın elini sıkarak bire bir temas kuruyoruz. Her yönüyle kendimizi halka anlatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 Haber / Ahmet KARDEŞ