Öğrencilerden Örnek Davranış

Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri 10 yıldır, haftanın belirli günlerinde huzurevi sakinlerine ücretsiz kuaför hizmeti veriyor.

GÜNDEM 26.09.2013 21:06:00 0
 Öğrencilerden Örnek Davranış
FAALİYETİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Haftanın belirli günlerinde huzurevine giden öğrenciler, önce yaşlıların odalarını tek tek dolaşıyor ve onlarla sohbet ediyor. Daha sonra yaklaşık 15 öğrenci huzurevi sakinlerine kuaför hizmeti veriyor. Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Fikret Mumcu, huzurevi sakinlerinin, verdikleri ücretsiz hizmetten son derece memnun kaldıklarını belirtti. Öğrencilerin yaşlılarla yakından ilgilendiklerini ve hizmet sayesinde hem kendilerini geliştirip hem de huzurevi sakinlerinin mutluluklarına katkı sağladıklarını ifade eden Mumcu, “Güzel bir sosyal sorumluluk projesi yürütmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu faaliyetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimiz yaşlı amcalar ve teyzeleriyle çocukları gibi ilgileniyorlar. Yıllardır bu faaliyetimizi aksatmadan sürdürmekteyiz” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇOK MEMNUN
Gelecekte kendilerinin de yaşlı olacağını kaydeden Fikret Mumcu, “Çocuklarımız hizmetlerini yaparken gerekli saygıyı gösteriyorlar. Yarın usta olduklarında nasıl hizmet edilmesi gerektiğini öğreniyorlar. Diğer taraftan da kurumumuzun sosyal faaliyetine katılıyorlar. Huzurevi sakinlerimiz öğrencilerimizden çok memnun" diye konuştu. Huzurevi sakinlerinden Abdullah Baygın ise öğrencilerden çok memnun olduklarını söyledi. Öğrencilerin haftanın belirli günlerinde kendilerini ziyaret ederek, kuaför hizmeti verdiklerini dile getiren Baygın, "Çok memnun oluyoruz. Bizler her ziyaretten çok memnunuz. Onlar gelmeseler dışarıda kuaföre gideceğiz. Onlarla sohbet ediyor, dertlerimizi anlatıyoruz" dedi. Öğrencilerden Şule Yorulmaz da, yaşlılarla ilgilenmekten ve onlara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ