Mezarım da Çerkezköy’de Olacak

CHP Genel Merkezi tarafından yapılacak olan kamuoyu yoklamasında kendisinin desteklenmesini isteyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, “Ben Çerkezköy’le birlikte büyüyen bir insanım

GÜNDEM 25.09.2013 21:50:00 0
Mezarım da Çerkezköy’de Olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün, önceki gün saat 20.00’da Golden 22 Kıraathanesi’nde Edirne Uzunköprülüler Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.
 
DESTEK İSTEDİ
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte aday adaylığı çalışmalarına hız kazandıran CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün,  Edirne Uzunköprülüler Derneği Başkanı Ümit Gülden ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Partisi tarafından yapılacak olan kamuoyu yoklamaları için dernek üyelerinden destek isteyen Gürcün, “Sizlerden desteklenmemi istememi gerektiren birçok nedenim var. Bunların başında siyasi, ekonomik ve sosyal alanda edindiğim bilgi ve tecrübelerim gelmektedir” ifadelerini kullandı.
 


AMACIM ÇERKEZKÖY’E HİZMET
Siyasi çalışmaları esnasında birilerini ötekileştirmemeyi prensip olarak benimsediklerini sözlerine ekleyen Gürcün, “Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamamın nedeni, Çerkezköy Halkına hak ettiği hizmeti verebilmektir. Hiçbir beklenti içerisinde değilim.  Halkıma hizmet etmek, yaşadığım müddetçe ilkem olacaktır. Çalışmalarımı sürdürürken ayrım yapmadan, sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteriyorum” dedi.
 
Haber / Asım YAVUZ