Kaymakam Kuzulu’ya “Hayırlı Olsun” Dedik

Marmara Haber Gazetesi ailesi, Kapaklı’nın ilk kaymakamı ve bölgenin tek bayan kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu saat 15.30’da makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 25.09.2013 09:06:00 0
Kaymakam Kuzulu’ya “Hayırlı Olsun” Dedik
ÖNEMLİ BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, “Basın bizim vatandaşla aramızdaki köprüdür. Gerek yaptığımız hizmetlerden vatandaşımızın en kısa sürede faydalanması, gerekse onların sıkıntılarından haberdar olabilmemiz açısından önemli bir görev icra ediyorsunuz. Çiçeği burnunda ilçemiz Kapaklı’ya en iyi şekilde hizmet edebilmek adına birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
GÜZEL OLAN 2 ŞEY VAR
Haber ailesi olarak gerek Çerkezköy’de gerekse Kapaklı’da halkın sesi olmaya çalıştıklarını söyleyen Haber Radyo TV Yayıncılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Kardeş, “Kapaklı için güzel olan iki şey var. Birincisi Kapaklı’nın ilçe olması, ikincisi ise bu çiçeği burnunda ilçemize bir kadın kaymakamın atanmış olmasıdır” dedi. Nüfusu bakımından mozaik bir yapıya sahip olan Kapaklı’da Kaymakamın kadın olması, ilçe bürokrasisine de çeki düzen verecektir. Bu açıdan Kapaklı çok şanslı” dedi ve Kuzulu’nun yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ