Yüzde 60’ı Tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki asfaltlama çalışmalarının yüzde 60’ının tamamlandığını belirtti. Bir yandan asfaltlama çalışması yapan ekipl

GÜNDEM 23.09.2013 13:12:00 0
Yüzde 60’ı Tamamlandı
KAPAKLAR ASFALT SEVİYESİNE ÇIKARILIYOR
Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan ihale sonucu 2 milyon 500 bin TL’lik sözleşme bedeli ile ATİS Asfalt firmasına ihale edilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Caddesi ve Barbaros Caddesi ile bu caddelere bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ekipler asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı yollarda asfalt seviyesinden düşük olan kanalizasyon kapaklarının asfalt seviyesine çıkarılması çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, asfaltta bozulma olmaksızın makinenin kapak ebadında kestiği alan üzerinde yoğunlaşan çalışmaların, sürücüleri sıkıntıya sokmadan yapılabildiğini ifade etti.
 
KURBAN BAYRAMI’NA KADAR BİTECEK
Atatürk Caddesinde başlanan ve daha sonra Barbaros Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Asfaltlama çalışmalarının yüzde 60’ı tamamlandı. Ekipler Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak komutları yollarında devam edecekleri asfaltlama çalışmalarını sırasıyla İstasyon Mahallesi, Hacı Fahri Zümbül Caddesi ve Bağlık Mahallesi’ndeki yollarda sürdürecek. Asfaltlama çalışmaları Güveniş Caddesi’nde son bulacak. Yapılan açıklamada tüm asfaltlama çalışmalarının Kurban Bayramı öncesinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.
 
Haber / Asım YAVUZ