Akbulut engellilerin gönlünü RAM’la alacak

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Akdeniz PA Türk Grubu Başkanı T.Ziyaeddin Akbulut Çerkezköy’de Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi açılışında yaptığı konuşmayla ka

GÜNDEM 23.09.2013 12:32:00 0
Akbulut engellilerin gönlünü RAM’la alacak
RAM İÇİN ONAY ÇIKTI
Çerkezköy’deki engelli vatandaşların ilçede Rehberlik araştırma Merkezi bulunmaması nedeniyle sürekli Çorlu’ya gidip gelmek zorunda kaldığını belirten T. Ziyaeddin Akbulut, ilçede RAM açılması için Milli Eğitim Bakanlığı’na yoğun bir şekilde girişimlerde bulunduklarını ve bu girişimlerin meyvesini verdiğini açıkladı. Konuyla ilgili onayın çıkarıldığı müjdesini veren Akbulut, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerekli talimat gönderildi. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın, insanlık görevi olduğu gibi vazgeçilemez toplumsal bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz” dedi.
 
EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Toplumun önemli bir kısmını oluşturan engelli vatandaşların içinde bulundukları şartların daha da iyileştirilmesi gereğine inandıklarını belirten Ziyaeddin Akbulut, “Bu amaçla benimde yoğun çaba sarf ettiğim, bu Rehberlik Araştırma Merkezi’nin zor durumda olan eğitime muhtaç çocuklarımızın eğitimine çok büyük katkı sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Tekirdağ’ımıza ve Çerkezköy’ümüze hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ