Yalnız Ak Parti Değil Kapaklı’da Kazansın

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir, önceki gün saat 20.00’da Pınar Bulvarında faaliyet gösteren Pideland’da düzenlenen yemekli toplantıda ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsil

GÜNDEM 20.09.2013 21:19:00 0
Yalnız Ak Parti Değil Kapaklı’da Kazansın
HEP BİRLİKTE OLMAMIZ GEREKİYOR
STK temsilcileri ile tanışıp kaynaşmak, gelecekte ilçe yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir, “STK temsilcileri yaşadıkları mahalle, cadde ve sokaklarda göze çarpan problemleri dile getirerek, meselelerin çözümü noktasında alternatifler sunabilir. Bu, ilçemizi daha güçlü ve müreffeh bir kent konumuna taşır. Ben sadece Ak Parti’nin değil Kapaklı’nın da kazanmasını istiyorum. Bunun için hep birlikte olmamız gerekiyor” diye konuştu.
 
İLÇE İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
2014 Yerel Seçimleri kapsamında siyasi çalışmalarına hız veren İrfan Demir, “Yeni ilçe olmuş Kapaklı’nın sorunlarının neler olduğu, bu sorunların çözümü noktasında neler yapabiliriz düşüncesiyle sizlerle bir araya gelmenin yararlı olacağına inandım” dedi. STK temsilcilerine kendisini tanıtan Demir, yerel yönetimde edindiği tecrübeyi, bilgisiyle bütünleştirerek Kapaklı halkına hizmet etmek adına yola çıktığını söyledi. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ilçe için çok büyük avantajlar içerdiğini kaydeden İrfan Demir, “Hayat standardımız yükselecek ve dolayısıyla Kapaklı halkı refah ve huzur içerisinde yaşayabilecektir” ifadelerini kullandı.
 
İLÇE OLMANIN GÜZELLİKLERİNİ YAŞAMAYA BAŞLADIK
Kapaklı’nın ilçe olmanın avantajlarını yaşamaya başladığını belirten İrfan Demir, “Kaymakamlık, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Emniyet Müdürlüğü makamlarına atamaların yapılması, bu konuda mesafe kat ettiğimizin göstergesidir. Kapaklı ilçe olmanın güzelliklerini yaşamaya başladı. Bu güzellikler gelecek zamanda çok daha kapsamlı bir şekilde hayatımızda yer alacak. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda büyük farklılıklar yaşayacağız.  Büyükşehir olmanın bir başka avantajı da ilimize bütçeden ödenecek olan payın artacak olmasıdır” dedi.
 
SİYASİ AHLAKA DAYALI HİZMET
Kapaklı’nın Trakya’nın yıldızı olması gerektiğini ifade eden İrfan Demir, kendisine fırsat verildiği takdirde çok şeyler yapabileceğini söyledi. Bu çerçevede yalnız kendisinin ya da Ak Parti’nin değil, aynı zamanda Kapaklı’nın da kazanmasını istiyorum. Mevcut argümanlarıyla yaşanabilir bir Kapaklı için mücadele edeceğiz. Mücadelemiz siyasi ahlak çerçevesinde olacak. Hangi düşüncede olursa olsun insana hizmeti ön planda tutan eşit ve adaletli bir hizmet anlayışı ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Asım YAVUZ