Mandalı, yaşamını yitirdiği yerde anıldı

Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği, geçtiğimiz yıl 17 Eylül’de yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeÅ

GÜNDEM 19.09.2013 22:24:00 0
Mandalı, yaşamını yitirdiği yerde anıldı
17 EYLÜL ACIMIZIN TAZELENDİĞİ GÜNDÜR
Aynı zamanda Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği kurucu üyesi olan Özcan Mandalı’yı anma törenine Özcan Mandalının kız kardeşi Ayfer Dinç, Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eşi Fatma Mandalı ve kızı Arzu Mandalı Sucu, Dernek üyeleri Erdoğan Çavuş, Ergül Büyükikiz, Kenan Özel, Güray Danacı, Doğuş Mandalı, Sevinç Kör ve Nihat Sarat da katıldı. Özcan Mandalı için düzenlenen anma töreninde konuşan Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “17 Eylül bizlere sıradan bir gün değil acımızın tazelendiği bir gündür” dedi.
 
KADERİ BÖYLE YAZILMIŞ
 Her canlının bir gün ölümü tadacağını kaydeden Kadir Arıcı, “Bunun bilincindeyiz. Kadere, alın yazısına inananlardanız. Özcan arkadaşımızın da alın yazısı, kaderi böyle yazılmış. Allah’ın takdiridir. Ömrünü bu sahada sonlandırdı. Bizler de kendisini rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Dualarımızla çiçeklerimizi olay yerine bırakıyoruz. Ailesine sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz” dedi ve Özcan Mandalı’yı anmaya gelen herkese teşekkür etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ