Mücadelemiz, en iyi hizmet içindir

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, Çerkezköy’deki kurum ve esnaf ziyaretlerini, beldelerde de gerçekleştiriyor.

GÜNDEM 19.09.2013 22:04:00 0
Mücadelemiz, en iyi hizmet içindir
SEÇİM SÜRECİNİ ANLATTI
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Uzunköprülüler Derneği’ni ziyaret eden ve burada mahallelinin sorunlarını dinleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, daha sonra Fevzipaşa Mahallesi’ndeki mahalle delegeleri ile birlikte kahvehane ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinde vatandaşlarla Çerkezköy’ün yerel seçim süreci hakkında konuşan ve halkın görüşlerini alan Vahap Akay, 2014 Yerel Seçimleri kapsamında vatandaşlardan destek istedi.

 
TALEP VE SIKINTILARI DİNLEDİ
Kızılpınar ve Veliköy’de de çeşitli ziyaretlerde bulunan Vahap Akay,  önceki akşam saat 19.00’da Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Kafalı ve belde yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir yasası ile Türkiye'nin en büyük beldelerinden olan Kızılpınar'ın mağduriyet yaşadığını ifade eden Vahap Akay, yeni yasa ile kapanan beldelerin ve köy tüzel kişiliklerinin kaldırılmasının hizmet açısından yaşayacağı olumsuzlukları dile getirdi. “Mücadelemiz en iyi hizmet içindir” diyen Akay, ziyaretin ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, talep ve sıkıntıları dinledi.

Haber / Gökhan TEKER