“Daha önce birdik, şimdi ise birlikte olmak durumundayız”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

GÜNDEM 6.09.2013 10:40:00 0
“Daha önce birdik, şimdi ise birlikte olmak durumundayız”
KAYMAKAM KUZULU’YU ZİYARET ETTİ
Dün saat 11.00’da gerçekleşen ziyarette konuşan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ziyaretinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti. Kapaklı’nın daha önceki dönemlerde Çerkezköy’e bağlı olduğunu söyleyen Kuzulu “Nüfusun artması ile birlikte yeni ilçemiz Kapaklı, Çerkezköy ile birlik, beraberlik ve kardeşliğini devam ettirecek. Herhangi bir fiziksel yada diğer yönlerden ayrım olmayacak. En iyi hizmeti vatandaşlarımıza yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

“EN İYİ HİZMETİ SUNABİLMEKTİR”
Belediye Başkanı Ali Ertem de ziyarette yaptığı konuşmada “Büyükşehir yasası ile ilçe olan Kapaklımıza kurucu kaymakamımız atandı. Hem kendisi hem de bölgemiz için hayırlısı olsun. Kapaklı daha önceki yıllarda ilçemize bağlıydı. Daha önce birdik, şimdi ise birlikte olmak durumundayız. İç içe olmuş büyük iki ilçe merkezi oluşmuştur. Bu bölgeye gelecek bütün insanlarımıza hizmet edecek iki ilçe iki kaymakam iki yerel yönetim ile ayrı ayrı kurumlar olacak. Kısacası amaç vatandaşımızı en iyi hizmeti sunabilmektir” dedi.
 
“KAPAKLI’YA GÜZEL YANSIYACAKTIR
Kapaklı Kaymakamlığının yeni kurulmakla birlikte işinin zor olduğunu belirten Ertem “Bizlere düşen en büyük görev Kapaklı ilçesini organizasyonda yardımcı olmaktır. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak buna her zaman hazırız. Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu yapacağı hizmetlerle ilerleyen yıllarda adından söz ettirecek ve halkın gönlünde iyi bir yer edinecektir. Hanımefendi olmasını da şans olarak değerlendiriyoruz. Çünkü bayan elinin, kimliğinin ve estetiğinin Kapaklı’ya güzel yansıyacağını umuyorum” ifadesini kullandı.

Haber / Asim YAVUZ