İlk iş, arıtma tesisi ve sahil

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi programları çerçevesinde Altınova mahallesi vatandaşları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 6.09.2013 10:00:00 0
İlk iş, arıtma tesisi ve sahil
İLK İŞİMİZ
Beraberindekilerle birlikte ilk olarak kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Akbulut “Altınova çok güzel bir mahalle. Çok güzel bir sahili var ve hemen Altınova’nın girişinde koku yapan bir arıtma var. Eğer büyükşehiri AK Belediyecilik ile tanıştırırsak ilk işlerimizden birisi Altınova’nın başındaki arıtma tesisi ve Altınova’nın sahili olacaktır” dedi. Kahve ziyaretlerinin ardından sokakta gezinti yapan Milletvekili Akbulut vatandaşların sorularını da yanıtladı.

“ALTIN BİR MAHALLE OLACAK”
Altınova Mahallesi’nin Tekirdağ’ın en güzel mahallesi olduğunu fakat hizmet alma konusunda çok geri kaldığını belirten mahalle sakinlerinin sözleri üzerine Akbulut “Altınova gerçekten de Tekirdağ’ımızın en güzel mahallelerinden bir tanesi özellikle sahil konusunda böyle bir sahili olan denize sıfır bir mahallemiz Tekirdağ’da hiç yok. Bu yüzden sizlerin destekleri bizden yana olursa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini AK Belediyecilik ile tanıştırdığımız takdirde Altınova adı gibi Altın bir mahalle olacak.” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN