İlçe atmosferini hissedebilmesi gerekiyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli, İsmail Akın, yönetim kurulu üyeleri Mustafa S

GÜNDEM 5.09.2013 08:33:00 0
İlçe atmosferini hissedebilmesi gerekiyor
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Dün saat 15.00’da gerçekleştiren ziyarette Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Yönetim kurulumuz ile birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yeni bir ilçeye geldiniz. İnşallah kurumlar ile birlikte güzel çalışmalara imza atarsınız. Bu güne kadar Tekirdağ’a atanan ilk bayan Kaymakamısınız. Sizler bir ilki başlattınız” diye konuştu. Ziyarette Kaymakam Kuzulu’nun Kapaklı’ya atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “Türk kadınını temsil ediyorsunuz. Bundan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
ZAMAN GEREKİYOR
Ziyaretten dolayı ÇTSO heyetine teşekkür eden Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu “Kapaklı Çerkezköy’den ayrılıp ilçe oldu. Güzel bir yere geldiğim için çok mutluyum. İnşallah her şey çok daha güzel olur. Bizlerin yeni ilçede büyük sorumlulukları bulunuyor. Bunun için de belli bir zaman gerekiyor. İşlerin bir an önce yapılması gerçekten çok kolay değil. Bu zaman içersinde ilçenin idari teşkilatlanmasını başlatacağız. Kapaklı’lı vatandaşlarımız hizmetini yerelden buradan almaya başlayacak” dedi.
 
“HIZLI BİR YAPILAŞMA VAR”
İlk olarak hedeflerinin Kapaklı’ya bir hükümet binası kazandırmak olduğunu belirten Kuzulu “ Bizim önceliğimiz bir hükümet konağı olacak. Bir binanın oluşturulması için o binada mevcut yer oranına göre en önemli hizmete ihtiyacı olan kurumların yerleştirilmesi, ondan sonra da hizmete personelin atanması ile hizmete başlamasıdır. Bununla ilgili yer arıyoruz. Birkaç yeri tespit ettik. Kira bedelleri ile ilgili uyuşma sağlandıktan sonra o yeri belirleyeceğiz. Birimler kendi arasında teknik yapılarını kuracaklar. Alt yapı kurulduktan sonra personel çalışmaya başlayacak. Yılbaşına kadar bu sorunların hepsinin biteceğini umuyorum. Kapaklı’da hızlı bir yapılaşma, hızlı şehirleşme var. Bundan sonra mutlaka planlı büyümesi gerekiyor. Kapaklı’nın meydanı, yapıları, şehirleşmesi ile ilçe atmosferini hissedebilmesi gerekiyor” diye konuştu.
 
Haber / Gökhan TEKER