Gümüşhacıköylüler’den Mandalı’ya teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Kazak Gölünde piknik şölenine verdiği destek ve katkılardan dolayı Gümüşhacıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncer Karaağaç ve yönetim kurulu üy

GÜNDEM 4.09.2013 09:54:00 0
Gümüşhacıköylüler’den Mandalı’ya teşekkür ziyareti
PLAKET SUNDULAR
Önceki gün gerçekleşen ziyarette Gümüşhacıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncer Karaağaç ve yönetim kurulu üyesi Hayati Çakan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya desteklerinden ötürü teşekkür plaketi sundular. Ziyarette konuşan Gümüşhacıköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncer Karaağaç “Geçtiğimiz günlerde geniş katılımlı gerçekleşen piknik şölenimize katılarak bizleri çok mutlu ettiniz. Vermiş olduğunuz destek ve katkıları unutmamak gerekiyor. Sizlere dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Her zaman bir sivil toplum kuruluşu olan derneklerimize destek ve katkı sağlıyoruz. Ortak değerlerimizin buluşarak, komşu ve akraba bağlılığını, bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle yöresel kültürlerin tanıtılmasında büyük emeği olan hemşeri derneklerimize desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ