30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Tekirdağ’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Bulvarındaki Orduevi önünde gerçekleşen tören, Vali Ali Yerlikaya’nın tören alanına teşrifi ve devamında tören

GÜNDEM 31.08.2013 09:40:00 0
30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
TÖREN GEÇİŞİ İLE SONA ERDİ
Törende, İstiklal Marşımızın söylenmesi ile bayrağımız göndere çekildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı adına Kurmay Yüzbaşı Ali Kemal Düzgün gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından günün önemine binaen şiirler okunurken, merkez 50. yıl Ortaokulu öğrencilerinden oluşan, Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat Okulu Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin hazırlamış oldukları gösteri gerçekleştirildi. Halk Oyunları gösterisinin ardından 30 Ağustos Kutlama merasimi, Vali Ali Yerlikaya, beraberinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın şeref tribününden tören geçişini selamlaması ile sona erdi.
 
VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Törene; Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Garnizon Komutanı Halil Erkek ve eşi Düriye Erkek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, eşi Münevver Dalgıç, il protokolü askeri ve mülki amirler, STK Başkan ve üyeleri ile Tekirdağ halkı katıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER 
 
 
 
 
 
 
v