Okulların bakım ve onarımını inceledi

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Feyzullah Koçak bakım + onarım işi devam eden okullara giderek yerinde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 28.08.2013 08:57:00 0
Okulların bakım ve onarımını inceledi
TEKNİK BİLGİLER ALDI
Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen incelemelerde Kaymakam Dınkırcı ve beraberindekiler bakım onarım işi devam eden Yekta Baydar Ortaokulu, İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi ve Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul müdürleri ve ilgili okulların bakım onarım işini yüklenen müteahhitler, yapılacak işlerle ilgili Kaymakam Dınkırcı’ya teknik bilgiler verdiler.
 
KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞILSIN
Dınkırcı, yüklenici firma sahiplerinden bakım onarımların usulüne uygun sağlam ve özenli bir şekilde yapılmasını istedi. Okul müdürlerinden de işleri takip etmelerini isteyen Dınkırcı, bir sıkıntı yada sorun çıktığında her zaman yardımcı olacaklarını ifade etti. Dınkırcı ayrıca bütün okulların boya, badana, temizlik, bakım ve onarımlarının en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini ifade ederek, bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışılmasını istedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ