“Birinci sınıf ilçeye geldim”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan İlçe Yönetimi ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a ‘Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. Birinci sınıf bir ilçede görev yapacağı için h

GÜNDEM 22.08.2013 22:31:00 0
“Birinci sınıf ilçeye geldim”
 Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
 
CHP’LİLER ZİYARET ETTİ
 
Dün saat 15.00’da gerçekleştirilen ziyarete CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Saim Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Aktaş Güler ile partililer katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Bir haftadır Çerkezköy’ü tanımaya çalışıyorum. Böyle güzel ve büyüyen bir ilçede görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Çerkezköy benim altıncı görev yerim. Sinop Gerze’den ikinci sınıfı görev yerinden birinci sınıf ilçe olan Çerkezköy’e tayin oldum. Hep beraber güzel çalışmalara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
BAŞARILAR DİLEDİLER
 
Çerkezköy’de görevine başlayan Kaymakam Metin Kubilay’a yeni görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Saim Özkan “Sanayisi ve nüfusu ile her geçen gün büyüyen Çerkezköy’ümüze hoş geldiniz. İnşallah hep birlikte çok güzel projelere imza atacağız” diye konuştu. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı üyeleri Kaymakam Metin Kubilay’a çiçek takdim etti.
 
Haber / Kübra AŞIK