Milletvekili Yemişçi’den Tunca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin görevlendirmesiyle Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Emrah Tunca’yı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun

GÜNDEM 21.08.2013 20:34:00 0
Milletvekili Yemişçi’den Tunca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Ak Parti Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Başkan Emrah Tunca’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi Başkan Tunca’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Yemişçi’ye Yerel Yönetimler Başkanı Şener Çelikayar ile Halkla İlişkiler Başkanı Sadık Baş da eşlik etti.
 
BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTI
Milletvekili Özlem Yemişçi, Tunca’nın Merkez İlçe Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza attığının altını çizerek, “Önümüzde bir seçim maratonu var. Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, Anayasa oylaması ve Genel Seçim olmak üzere yoğun bir seçim atmosferi bizleri bekliyor. Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Emrah Tunca ve seçilecek yönetime şimdiden çalışmalarında başarılar diliyor ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
YOĞUN BİR TEMPO DÖNEMİNE GİRECEK
Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca da Milletvekili Özlem Yemişçi’nin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. AK Parti çatısı altında verilen her görevi layıkıyla yapmak için çalıştıklarını aktaran Tunca, “Vekilimizin temas ettiği gibi önümüzde seçim maratonu var.  Süleymanpaşa İlçe Yönetimimiz bu anlamda yoğun bir tempo dönemine girecek. Bir hafta içerisinde yönetimi oluşturarak hızlanan ivmemizle seçime adapte olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Milletvekili Özlem Yemişçi’nin ziyareti güncel siyasi meseleler ve Tekirdağ’ın geleceğine dair düşünceleri içeren konuşmaların ardından sona erdi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN