“Kozuva’ya güvenimiz tam”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz gün makamında Favori LLC Şirketi CEO’su Mahmut Bayramıçlılar’ı ve ardından da Özel Optimed Hastanesi BaÅ?

GÜNDEM 19.08.2013 22:15:00 0
“Kozuva’ya güvenimiz tam”
Mayıs ayında gerçekleştirilen oda seçimlerinde başkanlığa seçilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya hazırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kozuva’nın geçtiğimiz günkü ilk misafiri Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan oldu.
 
İŞ HAYATINDAKİ BAŞARISINI SEÇİMLERDE DE GÖSTERDİ
ÇTSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Op. Dr. Ayhan Arslan, Süleyman Kozuva’nın başarılı bir iş adamı olduğunu belirterek, “Süleyman Kozuva, iş hayatında gösterdiği başarıyı seçimlerde de göstererek ekibi ile birlikte 10-0 gibi ciddi bir farkla yönetime gelmesini bildi” dedi. Yeni yönetim ile ÇTSO’nun olumsuzlukları arkasında bıraktığını söyleyen Ayhan Arslan, ÇTSO’nun yeni bir yüze ve taze kana kavuştuğunu sözlerine ekledi.  Kozuva’nın iş hayatındaki deneyimlerinin ÇTSO için büyük avantaj olduğuna kaydeden Arslan, Kozuva’nın önderliğinin Çerkezköy’ü ticaret ve sanayi alanında çok daha iyi yerlere taşıyacağını dile getirdi.
 
ÜYELERİN TEVECCÜHÜ İLE BAŞARILI OLDUK
Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Kozuva, ÇTSO seçimlerinde kazanılan zaferin mimarının, seçim sürecinde beraber çalıştıkları ekip olduğunu vurguladı. Ekip arkadaşları ile birlikte seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalıştıklarını anımsatan Kozuva, “Seçimlerde kazanılan zafer, ortak bir çalışmanın ürünüdür. Ekip arkadaşlarımızın yanı sıra, ÇTSO üyelerinin teveccühü neticesinde seçimlerde başarılı olduk” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’DE FARK YARATACAKLAR
Süleyman Kozuva’nın, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan’dan sonraki misafiri ise Favori LLC Şirketi CEO’su Mahmut Bayramıçlılar oldu. Yeni yönetimin başarılı olacağına olan inançlarının tam olduğunu söyleyen Bayramıçlılar, “ÇTSO Yönetimi’nin,  bölge için fark yaratacak işler yapacağına canı gönülden inanıyorum. Kendilerinden beklenen bir başarı elde ederek göreve geldiler. Bu başarıları, Çerkezköy için fark yaratacak işler yapacaklarının kanıtıdır. Bu süreci bir dosttan ziyade bir ticaret adamı gözüyle yorumluyorum” ifadelerini kullandı.
 
AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET VERMEK
Temennilerinden dolayı Bayramıçlılar’a teşekkür eden Süleyman Kozuva, “Seçim sürecinde ve seçim sonrasında verdikleri desteklerden ötürü ÇTSO üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte hep birlikte çalışarak, odayı hak ettiği konuma getirmeyi ve üyelerimize daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ