“Geleceği Olan Gelenekler” Projesinin ilk toplantısı yapıldı

İpsala Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün ortak olduğu “Geleceği Olan Gelenekler” isimli projenin ilk basın açıklaması ve proje ekib

GÜNDEM 18.08.2013 20:04:00 0
“Geleceği Olan Gelenekler” Projesinin ilk toplantısı yapıldı
İKİ ÜLKE HALKININ DOSTLUKLARININ GELİŞTİRİLMESİ AMAÇLANIYOR
IPA Türkiye-Bulgaristan Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2.teklif çağrısı çerçevesinde kabul edilen projenin tanıtım toplantısında konuşan İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, projenin Türkiye tarafında ev hanımlarının göz nuru el sanatlarının tanıtımının yapılması ve iki ülke halkının dostluklarının proje kapsamında gidiş gelişlerde geliştirilmesinin amaçladığını söyledi. Gürbüz, 22-23 Ağustos tarihlerinde aynı ekiplerin Türkiye’ye geleceğini belirterek misafirleri ilçede ağırlamaktan onur duyacağını belirtti.
 
İŞ BİLGİ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Straldja ilçesinde lider ortak olan Straldja ilçesi İş Bilgi Merkezini ziyaret etti. Merkez ve projeler ile ilgili bilgiler alan Gürbüz, daha sonra Straldja Belediyesini ziyaret etti. Burada Yambol Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanı ile yapılan görüşmelerden sonra yazılı ve görsel basının katıldığı basın toplantısı düzenlenerek proje ve ekipleri katıldı. “Geleceği Olan Gelenekler” projesinin tanıtım toplantısına İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, eşi hanımefendi Esra Gürbüz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Özkul,Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hüseyin Solak ile çevirmen rehber Nazife Ahmedova katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ