Belediye iş makinesi kiralayacak

Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü İş Makinesi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi İhalesi dün saat 10.00’da İhale Komisyon Odası’nda yapıldı.

GÜNDEM 17.08.2013 14:12:00 0
Belediye iş makinesi kiralayacak
BİR DOSYA DEĞERLENDİRMEYE ALINMADI
Cengiz Özdemir başkanlığında toplanman ihale komisyonunun üyelik görevlerini ise Birol Yavuzcan, Müjdat Aşık, Hakan Baran ve Tuncay Oskan üstlendi. Yaklaşık maliyeti 73 bin 601,22 TL olan Kapaklı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü İş Makinesi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi İhalesi’ne üç firma katılırken, bir firmanın teklifi, komisyona sunulan zarfın mevzuata uygun hazırlanmamış olması gerekçesi ile değerlendirmeye alınmadı.
 
YÜZDE 25 KIRIM
Erma İnşaat firmasının 120 bin TL ile yaklaşık maliyetin 2 katından fazla teklifte bulunduğu İş Makinesi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi İhalesi’nde Ünpet Akaryakıt firması ise 55 bin TL teklifte bulundu. İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından belli olacak. İhaleyi en düşük teklifi veren firmanın kazanması halinde bahse konu işte yaklaşık yüzde 25 oranında kırım gerçekleşmiş olacak.

4 AY BOYUNCA ÇALIŞACAK
İhaleyi kazanan firma belediyeye, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde ilçenin çeşitli noktalarında devam eden işlerde bin saat kullanılmak üzere bir adet kepçe tahsis edecek. 1 Eylül’de başlayacak olan iş makinesi kiralama işi 31 Aralık tarihine kadar sürecek.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ