Keşan’ın satır eti tanıtılacak

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Satır Et konusunda 2 yıldır sürdürdüğü markalaşma sürecine yeni bir adımla devam ediyor. Bölgenin aktif firmalarından Spektra Bilişim ile yapılan protokolde Satır Et'in i

GÜNDEM 16.08.2013 21:51:00 0
Keşan’ın satır eti tanıtılacak
YENİ BİR ADIM ATILDI
Keşan TSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Helvacıoğlu, "Son anket çalışmasının da kendilerine gösterdiği üzere gerek Saros Körfezi'nin gerekse Keşan'ın yöresel markalarının internet tanıtımları için daha fazla efor sarf etmemiz gerek. Spektra Bilişim de tecrübeleri, bölgeyi bilmesi itibariyle bu yolda omuz omuza yürüyebileceğimiz iyi bir yol arkadaşı. Satır Et konusunda sadece Türkçe'nin yeterli olmayacağını, ilaveten hem İngilizce hem de Yunanca çalışmalar yapmak gerek." dedi. 
 
STANDARTLARA UYULACAK
Helvacıoğlu, özellikle Çanakkale-Edirne ve İstanbul-Yunanistan hattının kesişim noktasında yer alan Keşan'ın ideal bir mola verme yeri olarak algılanması ve yolculuk yapanların 'Satır Et' molası vermesini amaçladıklarını söyledi. Toplantıda söz Alan Spektra Bilişim Yetkilisi Koray Dağlar da tanıtım sürecinde Satır Et'in doğru tanıtılması kadar,  Keşan TSO Satır Et komisyonunun belirlediği standartlara uyan firmaların tanıtımının yapılacağını, bu standartlara uyma taahhüdü vermeyen firmaların asla sistemde yer alamayacaklarını ifade etti. Satır Et'in ülkede ve yurtdışında hak ettiği değeri almak için çabalayacaklarını söyleyen Koray  Dağlar, tanıtımın ilk aşamasında www.satir-et.com sitesini açacaklarını ve burada sertifikalı firmaları doğru olarak tanıtacaklarını belirtti.
 
Haber / Menşure KARDEŞ