CHP’den bir aday daha

Kapaklı CHP İlçe Teşkilatı, ikinci belediye başkan aday adayını açıkladı. Parti binasında düzenlenen programla Zafer Akgün, CHP den Kapaklı Belediyesine başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 16.08.2013 00:01:00 0
 CHP’den bir aday daha
Kapaklı’da Veysel Güven’den sonra CHP’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan ikinci isim Zafer Akgün oldu.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adayları siyaset arenasında yerlerini almaya başladı. CHP’den Kapaklı belediyesine aday adayı olduğunu açıklayan ikinci isim Zafer Akgün oldu.    Akgün’ün aday adaylığı dolayısıyla önceki akşam CHP kapaklı İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kapaklı CHP ilçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP İl Genel Meclis üyesi Sami İkizler, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Kenan Seçkin, partileri tarafından aday adaylığı süresinin 2 Eylül tarihine kadar uzatıldığını belirtti. Seçkin, aday adaylığını açıklayan Veysel Güven ve Zafer Akgün’e başarılar diledi.  
 
KAPAKLI’YI CHP YE KAZANDIRACAĞIZ
Aday adayı Zafer Akgün de Kapaklı’da yerel yönetimin CHP tarafından kazanılacağını ileri sürerek “Kapaklı belediye başkanlığını mutlaka partimize kazandıracağız. Kapaklı’nın partimiz tarafından kazanılması bize Büyükşehir Belediye başkanlığını getirecek. Bizler Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıktık. Aday adaylığı süreci sonunda aramızdan birine adaylık görevi verilecek. Bu kişinin ben ya da bir başkası olmasının fazla bir önemi yok. Verilen görevin kutsal olduğu bilincindeyiz. Partimizin görevlendirdiği kişiyle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
 
KAPAKLI DAHA ÇOK GELİŞECEK
Amaçlarının CHP bayrağını asla inmeyecek şekilde dalgalandırmak olduğunu sözlerine ekleyen Akgün, “Kapaklı genç bir ilçemizdir. Yarın daha fazla gelişmesi yönünde çalışmalarımız olacak. Bunu başarabilecek parti CHP dir. Sergileyeceğimiz çalışmalar sonrasında Kapaklı daha farklı konumlara taşınmış olacak. Parti olarak amacımız hem Kapaklı, hem de büyük şehir belediye başkanlıklarını kazanarak halkımıza en güzel hizmetleri götürmek.  Bunu yaparken birlik ve beraberliğimizi bozmadan, sevgi ve saygımızdan bir şeyler kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ