Hacı Bektaş Veli Derneği’nden Kozuva’ya ziyaret

Çerkezköy Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, dernek üyelerinden oluşan beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyma

GÜNDEM 14.08.2013 21:55:00 0
 Hacı Bektaş Veli Derneği’nden Kozuva’ya ziyaret
ÜZERİMİZDEKİ YÜK ARTTI
Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva hayır duaları ile koltuğa oturdukları söyleyerek, “Çok net bir skorla işin başına geldik. Bu durum da bizim üzerimizdeki yükü arttırdı. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Zamanımızın çoğunu burada geçiriyoruz. Hayır duaları ile işin başına geldik. Çerkezköy halkına daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yılbaşına kadar yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yıl ile birlikte bazı şeylerinde rayına oturacağını tahmin ediyorum. Daha ilçemize katacağımız çok şey var” dedi.
 
“SİZ BU MAKAMI DOLDURDUNUZ”
2009 yılından bu yana ilçede faaliyet gösterdiklerini ancak, ilk defa ÇTSO’nun kapısını çaldıklarını belirten Çerkezköy Hacı Bektaşı Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe de, Kozuva’nın oturduğu koltuğu hak ettiğini söyledi. Boztepe, “2,5 yıldır Çerkezköy’de faaliyet göstermemize rağmen hiçbir zaman buraya ziyarette bulunmadık. Bunun sebebi de sizden önceki yönetimin bizim düzenlediğimiz hiçbir programa katılmamaları, bir kere de olsa kapımızı çalmamaları. Sizin bu koltuğu doldurduğunuzu bildiğimiz ve desteğinizi her zaman yanımızda hissettiğimiz için şuan yanınızdayız. Biz bir dergâhız. İbadet etmek isteyen herkese kapımız açık. Mezhep takıntımız yok. İnanan herkesi yanımızda görmek isteriz. 2 yıldır inşaat halinde olan bir yerde hizmet vermeye çalışıyoruz. Umuyorum ki bir an önce yeni binamızın tamamı hizmete girer” diye konuştu.
 
Haber / Kübra AŞIK