Büyükşehirin nimetlerinden faydalanmasını istiyoruz

Ak Parti’nin kuruluşunun 12.yıldönümü dolayısıyla Ak Parti tekirdağ İl teşkilatı tarafından Tuğlalı Park’ta etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM 14.08.2013 21:39:00 0
 Büyükşehirin nimetlerinden faydalanmasını istiyoruz
KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca ve çok sayıda partili katıldı. Partinin kuruluş yıldönümü dolayısıyla basın açıklaması yapan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur “Bugün AK Parti olarak partimizin 12. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Tabi önce Tekirdağ sonrada Tüm Ak Partiye gönül verenlerin bu önemli gününü kutluyorum. 2001 yılında gerçekten ekonomi dip yapmış, siyasete ve siyasetçiye güven hiç kalmamıştı” dedi.
 
BİRİNCİ PARTİ ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ
Ak Parti’nin kuruluşunun üzerinden 15 ay gibi kısa bir zaman sonra yapılan seçimlerde tek başına iktidar olduğunu anımsatan Kambur, “Daha sonra 2 mahalli, 2 genel ve 1 referandum olmak üzere hep 1. parti olmuştur. İnşallah bundan sonraki süreçte de bugünkü gibi devam etmesini diliyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde ise Tekirdağ’da birinci parti çıkarak Tekirdağ’a Ak Belediyeciliği getirip Tekirdağ’ın büyükşehirin nimetlerinden faydalanmasını hedefliyoruz” dedi. Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur’un açıklamasının ardından Tuğlalı Park’ta ve parti binasında pilav dağıtımı yapıldı.
 
Haber / Gökhan TEKER